Een nieuwe (of betere) webshop

Om de prestaties van een webwinkel naar een hoger niveau te tillen is het vaak nodig om te starten met een forse verbouwing. Mogelijk valt de omzet tegen omdat het design is blijven hangen in de jaren ’90. Of de technische mogelijkheden zijn veel te beperkt. In sommige gevallen volstaat een verbouwing niet, maar is het beter om een nieuwe webwinkel vanaf de grond op te bouwen. Conduqt kan het voor je uitvoeren.

Hoe bouwen we een nieuwe website?

Er zijn tal van e-commerce platforms waarop webwinkels kunnen draaien. Wanneer een webwinkel toe is aan een volgende stap, blijkt vaak dat het gebruikte platform niet aan de eisen voldoet. Hetzelfde geldt voor allerlei toegepaste technieken die het functioneren van de webwinkel bepalen. Natuurlijk is er heel veel redelijk eenvoudig op te lossen. Echter kan het ook verstandiger zijn om de sloophamer te hanteren, om vervolgens een compleet nieuwe shop te bouwen. Dit maakt het ook meteen mogelijk om te kiezen voor een geschikter e-commerce platform.

Conduqt kan webwinkels ontwerpen op basis van onder meer Magento en WordPress. Natuurlijk met een professionele look en logische structuur. Vanzelfsprekend wordt hier voor de start van de bouw heel goed over nagedacht, in samenwerking met jou. Met een webshop die voldoet aan de eisen van deze tijd schep je een belangrijke voorwaarde om bijvoorbeeld meer bezoekers binnen te halen of meer omzet te boeken.

Webdevelopment

Niet iedereen bouwt zomaar even een professionele webwinkel. Er komt vaak meer bij kijken dan wat HTML en CSS werk. Conduqt heeft specialisten in huis met een ruime kennis op het gebied van webdevelopment. Daardoor kunnen we de klant helpen met het vervullen van zijn of haar wensen. Maar we denken natuurlijk zelf ook graag mee over de beste opties.

Webdevelopment

Wij bouwen jouw nieuwe webwinkel
  • Uitgebreide technische kennis
  • Onder meer Magento en WordPress
  • We denken graag mee

Content creatie

Het maakt niet uit of je een nieuwe webwinkel laat bouwen, of dat je huidige shop in een nieuw jasje gestoken wordt. De content specialisten worden bijna altijd aan het werk gezet. Informatiepagina’s voor de klantenservice, productinformatie en categoriepagina’s hebben content nodig. Ook ligt er meestal werk voor designers om de website van een fris en modern uiterlijk te voorzien.

Content creatie

Content creatie is onmisbaar voor elke webwinkel
  • Goede content geeft een betrouwbare indruk
  • Content is belangrijk voor SEO posities
  • Voorziet bezoekers van relevante informatie


Wanneer je website toe is aan forse verbeteringen, of zelfs aan complete vervanging, dan komen er verschillende diensten van Conduqt om de hoek kijken. Conduqt kan jou compleet ontzorgen en alles voor je uitwerken. Uiteraard niet voordat we met jou uitgebreid plannen hebben opgesteld.

Geïnteresseerd in een samenwerking? Wij wel! Vul je gegevens hier in en we nemen contact met je op!