Als je ooit een website hebt laten bouwen maar zelf verder geen verstand hebt van het ontwikkelen van websites, dan is het lastig om verbeteringen of aanpassingen door te voeren om je website naar een hoger niveau te tillen. Gelukkig kan ook op dit gebied Conduqt je goed van dienst zijn.

Wat kan een webdeveloper voor mij betekenen?

Bij vrijwel alles wat te maken heeft met het verbeteren van je website komt het schrijven of aanpassen van codes om de hoek kijken. De moeilijkheidsgraad hiervan hangt van heel veel factoren af, maar het wordt al vaak ingewikkelder dan alleen maar wat HTML en CSS. Daarom kan het vaak helpen om iemand te hebben die begrijpt wat je wilt aanpassen, of juist zelf met verbetervoorstellen komt. Bij Conduqt snappen we dat, denken we graag met je mee én voeren we het voor je uit.

Wat kan ik verwachten van Webdevelopment bij Conduqt?

Wij hebben ervaring met grote contentmanagementsystemen zoals WordPress en Magento, waardoor we snel met je mee kunnen denken. Ook kunnen we dankzij onze ervaring zelf ook met ideeën komen die ervoor zorgen dat jouw business beter zal gaan. En ben je niet helemaal tevreden met je huidige CMS? Dan kunnen we je ook helemaal ontzorgen en je complete website omzetten naar een ander systeem, zoals we ook gedaan hebben voor onze klant Flexa.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op en we leggen je graag uit wat we voor je kunnen betekenen.