Met social advertising hebben we het over adverteren via bekende social media kanalen. Dat heeft een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een reclamebord langs de snelweg zetten. Je kunt namelijk heel precies bepalen welke doelgroep je wilt bereiken. Op deze manier bespaar je weer een hoop onnodige kosten. Adverteren op social media is een effectieve manier om de naamsbekendheid te vergroten en om mensen aan te zetten tot actie. Niet voor niets wordt het vaak opgenomen in een digital e-commerce strategie.

Adverteren op social media

Een groot deel van de bevolking is tegenwoordig wel op één of meerdere social media kanalen te vinden. Daarbij zijn met name Facebook, Instagram en YouTube populair, maar ook Linkedin en Pinterest timmeren aan de weg. Deze kanalen kennen hun gebruikers uitstekend doordat ze heel veel gegevens verzamelen. Dit maakt het mogelijk om met advertenties precies op jouw doelgroep te mikken. De kosten zijn relatief laag en resultaten zijn goed meetbaar.

Hoe we jou kunnen helpen

Op basis van je doelstellingen kijken we of social media advertising van waarde kan zijn. Vervolgens zoeken we uit welke (mix van) sociale netwerken het best ingezet kunnen worden. Dat kan onder meer afhangen van het type product of dienst dat je levert, of de doelgroep die daarbij hoort. Indien gewenst kunnen we natuurlijk ook de uitvoering van het adverteren voor onze rekening nemen. Dankzij onze ruime ervaring worden daarmee veelgemaakte fouten uitgesloten.

Benieuwd wat social media advertising voor jou kan betekenen?

Dat vertellen we je graag! Vul je gegevens in bij het formulier en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op.