Search Engine Advertising, oftewel het adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing, is tegenwoordig bijna onmisbaar voor elke e-commerce partij. Het is namelijk een uitstekende manier om mensen met een hoge koopbereidheid te bereiken. Niet alleen voor bedrijven die producten aanbieden, maar ook voor dienstverlenende bedrijven is SEA effectief.

Adverteren in Google

Adverteren in Google Ads (voorheen: Google Adwords) kan op veel verschillende manieren. Dit kan met onder meer tekstadvertenties, Google Shopping, display en video advertenties. Door de verschillende mogelijkheden kun je zowel mensen bereiken met hoge koopbereidheid als (potentiƫle) klanten die jouw bedrijf nog niet kennen. Ook is het goed mogelijk om eerdere websitebezoekers nogmaals te bereiken en aan te zetten tot aankoop.

Onze aanpak voor zoekmachine adverteren

Om het meeste rendement uit adverteren in zoekmachines te halen hanteren wij de volgende aanpak.:

  1. Doelstellingen bepalen en analyse van de betreffende branche
  2. Deze input vertalen naar de juiste advertentie-strategie
  3. Opzetten van de advertenties
  4. De advertenties doorlopend analyseren en optimaliseren

Het kan natuurlijk zo zijn dat je al een Google Ads en/of Bing account hebt. Dan analyseren we graag het huidige account voor je en brengen zo kansen voor je in kaart.

Klaar voor meer omzet?

Ben jij ook toe aan meer omzet? Hier helpen we je graag bij door middel van een ijzersterke advertentie-strategie. Laat je huidige Ads account gratis en vrijblijvend door ons analyseren of laat ons de kansen van SEA voor jou in kaart brengen.