ShirtbyHand verkoopt overhemden op maat sinds 2016. Specialisten rijden door het hele land om de juiste maten aan te meten bij de klant. Hierna kan de klant online zijn/haar ideale overhemd ontwerpen die vervolgens op maat gemaakt wordt. Wij wilden dit ook eens proberen en zijn fan!

“Bij Conduqt wordt er vanuit de ondernemende geest meegedacht over onze marketingcampagnes. Daarnaast hebben ze op elk gebied een specialist in dienst waardoor we samen op hoog niveau kunnen sparren en betere online resultaten behalen”

Max Reilman


Voor ShirtbyHand zijn er twee belangrijke KPI’s: het maken van een meetafspraak en het plaatsen van een bestelling. Aan ons de vraag hoe ShirtbyHand deze KPI’s kan verhogen met een sterke online marketing strategie.

ShirtbyHand was al actief bezig met betaald adverteren in Google Adwords. Wij zagen mogelijkheden voor verbetering in de Search Engine Advertising (SEA) en verbeterde campagnes door ze specifieker in te zetten. Dit leidde dit tot verbeterde resultaten terwijl de kosten daalden.
Op de website hebben we ook een aantal optimalisaties doorgevoerd. Na een data analyse van het website gedrag van klanten hebben we knelpunten vastgesteld. Vervolgens hebben we het website design geoptimaliseerd. Na een A/B button test bleek dat een andere activatie knop resulteerde in meer conversie.
Tot slot hebben we een succesvolle e-mail campagne ingezet om meer reviews te genereren. We zijn zeker nog niet klaar en werken elke dag aan nieuwe manieren om het succes van ShirtbyHand nog groter te maken.

ShirtByHand

 

-25%

Cost per Acquisition


 

+15%

Click Through Rate door A/B testen