Meer nieuwe bezoekers

In een winkelstraat waar geen publiek rondloopt wordt verkopen een moeilijk verhaal. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een webwinkel die niemand weet te vinden. Door meer bezoekers naar je webwinkel te halen verhoog je jouw kansen op betere resultaten. Conduqt biedt een aantal diensten die een bijdrage leveren aan je bezoekersaantallen. Het kan zijn dat je hele strategie aanpassingen nodig heeft. Echter komt het ook voor dat kleine ingrepen al voor een groot resultaat zorgen.

Hoe haal je nieuwe bezoekers binnen?

Je tekort aan bezoekers zal vermoedelijk meerdere oorzaken hebben. We gaan er vanuit dat de producten of diensten die je verkoopt interessant genoeg zijn. Mogelijk heb je meer naamsbekendheid nodig, zodat potentiële klanten eerder naar jouw webwinkel gaan. Door een slimme SEO strategie te gebruiken wordt je beter zichtbaar in zoekmachines als Google. Je kunt echter ook op een zo efficiënt mogelijke manier adverteren. Heeft je website eigenlijk wel interessante content? Door de focus te leggen op kwalitatieve content krijg je niet alleen meer bezoekers, maar hou je ze ook langer vast. En ze keren waarschijnlijk eerder terug. Tot slot is het van belang om het design van je website eens onder de loep te nemen. Hoe dan ook, er zijn diverse opties wanneer je meer bezoekers wil. Hieronder zie je onze belangrijkste diensten die daaraan een bijdrage kunnen leveren.

“ Echter komt het ook voor dat kleine ingrepen al voor een groot resultaat zorgen ”

Paid & social advertising

Adverteren via zoekmachines en social media geeft je mogelijkheden die 20 jaar geleden ondenkbaar waren. In zoekmachines als Google adverteer je op specifieke zoektermen die mensen gebruiken. Zo komen ze sneller op je website terecht, want je legt in feite de rode loper uit voor potentiële bezoekers. Adverteren via Facebook, Instagram, YouTube en andere platforms maakt het mogelijk om veel nauwkeuriger de juiste doelgroep te bereiken. Zo kun je adverteren op basis van interesses en demografische factoren. De specialisten van Conduqt weten welke (mix van) kanalen het best ingezet kunnen worden voor jouw webwinkel. Ze sluiten veelgemaakte fouten uit en zorgen er zo voor dat jouw advertentiebudget zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt.

Paid & social advertising

Het inzetten van paid & social advertising heeft een aantal grote voordelen
  • Snel meer bezoekers naar je website
  • Bereik de juiste doelgroep
  • Efficiënt gebruik van je budget

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, is een veel toegepaste manier om meer bezoekers binnen te halen. Door het maken van relevante content scoor je hoog in zoekmachines, zonder daarvoor advertentiekosten te betalen. Vooral op de lange termijn is een goede SEO strategie succesvol. Een goede positionering in bijvoorbeeld Google straalt vertrouwen uit. En dat is belangrijk voor elke webwinkel. De SEO specialisten van Conduqt analyseren je website en zoeken verbeterpunten. Door onderzoek te doen naar relevante zoekwoorden wordt het mogelijk om beter gevonden te worden. Een andere belangrijke taak is het creëren van links naar jouw winkel via externe websites. Dit wordt linkbuilding genoemd.

Zoekmachine optimalisatie

Maak jezelf zichtbaar in zoekmachines
  • Betere posities in zoekresultaten
  • Op termijn meer bezoekers
  • Geen advertentiekosten

Content creatie

Een webwinkel heeft veel belang bij hoogwaardige en het liefst ook unieke content. Naast tekst kan dit natuurlijk ook beeld en geluid zijn. Er is een belangrijke samenhang tussen content creatie en SEO. Heb jij interessante informatie die aansluit bij bepaalde zoektermen? Dan is de kans groot dat jouw website wordt gevonden door wie informatie over een bepaald product zoekt. Naast de inhoud dient ook de presentatie van een zo hoog mogelijk niveau te zijn. Hoe professioneler het oogt, hoe hoger het gevoel van betrouwbaarheid. Natuurlijk is het heel belangrijk om rekening te houden met de doelgroep(en) van je bedrijf. Conduqt helpt je met het opstellen van een content strategie. De content specialisten zijn daarnaast in staat om content precies te laten passen bij je doelgroep.

Content creatie

Content creatie is onmisbaar voor elke webwinkel
  • Meer bezoekers vanwege relevante informatie
  • Sluit aan bij SEO strategie
  • Hoogwaardige content verhoogt betrouwbaarheid


Hierboven hebben we voor je omschreven welke diensten een bijdrage kunnen leveren aan het verhogen van de bezoekersaantallen op je website. Doorgaans levert een combinatie van verschillende diensten het beste resultaat op. Echter is een goede analyse van groot belang, want het kan zijn dat enkele kleine ingrepen al voor veel verandering zorgen.

Wij doen dit graag voor je! Vul je gegevens in op het formulier op deze pagina en we nemen contact met je op.