Meer bestellingen

Veel bezoekers weten je webwinkel te vinden. Maar de omzet valt tegen. Wel kijken, niet kopen. Wat doe je verkeerd? Misschien zijn je prijzen niet concurrerend, of is je productaanbod niet aantrekkelijk genoeg. Maar in veel gevallen is het mogelijk om met aanpassingen de omzet uit je webwinkel te verhogen. Een betere sitestructuur, handige upsell mogelijkheden en een verbeterde gebruikerservaring kunnen je bijvoorbeeld helpen. Conduqt biedt diverse diensten die ervoor zorgen dat je bezoekers minder vaak met lege handen de winkel verlaten.

“Wel kijken, niet kopen. Wat doe je verkeerd?”

Hoe ga je meer verkopen?

Allereerst is het belangrijk om te ontdekken waarom de omzet niet is wat het moet zijn. Gelukkig is tegenwoordig bijna alles meetbaar, bijvoorbeeld met handige tools als Google Analytics. Op basis van bevindingen die voortkomen uit onderzoek is het mogelijk om een strategie op te stellen. Krijg je niet genoeg bezoekers in je webwinkel? Dan is het verstandig om dat probleem direct aan te pakken. Met content creatie, een SEO strategie en paid advertising haal je meer publiek binnen. Om dit publiek ook daadwerkelijk over te laten gaan tot kopen is er echter meer nodig. We hebben het dan over CRO-optimalisatie. Hiermee worden diverse maatregelen getroffen die het voor de klant makkelijker maken om te bestellen. We beschrijven hieronder diensten die je kunnen helpen met het verhogen van je omzet.

Paid & social advertising

Een relatief snelle manier om meer te gaan verkopen is het gebruik van paid & social advertising. Zorg ervoor dat mensen die op jouw producten zoeken direct jou terugzien in de zoekresultaten. Dit kan bijvoorbeeld met Google Ads. Ook kun je adverteren op sociale media zoals Facebook en Instagram. Voordeel van al deze mogelijkheden is dat je behoorlijk nauwkeurig op de juiste doelgroep kunt mikken. Daardoor verspil je niet onnodig advertentiekosten. Conduqt heeft specialisten in huis die de kunst van paid & social advertising perfect beheersen. Niet alleen stellen ze een strategie op, ook kunnen ze zorgen voor de uitvoering.

Paid & social advertising

Snel meer verkopen
 • Bereik de juiste doelgroep
 • Bespaar onnodige kosten
 • Uitgebreide opties

Zoekmachine optimalisatie

Wie wil verkopen moet gevonden worden. Met een scherpe SEO strategie is dat mogelijk zonder advertentiekosten. SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, maakt het mogelijk om hoger te verschijnen in specifieke zoekresultaten. De mensen die zoeken naar jouw product of dienst komen daardoor eerder bij je terecht. De SEO specialisten van Conduqt weten hoe je dit op een zo efficiënt mogelijke manier kunt bereiken. Met name verbeteringen op het gebied van content zijn vaak noodzakelijk, maar ook links op andere websites naar jouw webwinkel kunnen het verschil maken.

Zoekmachine optimalisatie

Meer verkeer naar je webwinkel
 • Betere posities in zoekresultaten
 • Geen advertentiekosten
 • Zeer effectief op langere termijn

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie (CRO) wordt ingezet om de bezoekers in je webwinkel ook daadwerkelijk over te laten gaan tot bestellen. Want je hebt niks aan veel websiteverkeer als het niet voor omzet zorgt. De CRO specialisten van Conduqt analyseren je webwinkel en kunnen zo vaststellen wat belangrijke knelpunten zijn. Kleine aanpassingen kunnen vervolgens al voor forse verbeteringen zorgen. Er zijn heel veel factoren die het bestelgedrag van bezoekers kunnen beïnvloeden. Conduqt weet op basis van kennis en ervaring hoe de resultaten verbeterd kunnen worden.

Conversie optimalisatie

Meer omzet uit hetzelfde aantal bezoekers
 • Uitgebreide analyse
 • Aanbrengen verbeteringen
 • Testen en verder verbeteren

Content creatie

Als webwinkel kun je je onderscheiden met hoogwaardige content. Uitgebreide achtergrondinformatie met duidelijk afbeeldingen en bijvoorbeeld video’s maken het voor de klant makkelijker om een keuze te maken. Bij producten mag een goede omschrijving met producteigenschappen niet ontbreken. Daarom kan ook content creatie een bijdrage leveren aan je verkoopproces. Tegelijk is hoogwaardige content goed voor de positie van je webwinkel in zoekmachines. Het sluit dus aan bij je SEO strategie. De content specialisten van Conduqt beschikken over veel ervaring met het inrichten van webwinkels met uiteenlopende vormen van content.

Content creatie

Uitgebreide en relevante informatie helpt je klanten
 • Hoogwaardige content verhoogd betrouwbaarheid
 • Bezoeker kan makkelijker kiezen
 • Sluit aan bij SEO strategie


Hierboven hebben we een aantal diensten beschreven die jou kunnen helpen om meer bestellingen te genereren. Voor het beste resultaat is doorgaans een combinatie van deze diensten noodzakelijk. Conduqt ontwikkelt graag samen met jou een complete digital e-commerce strategie om te kijken hoe jouw webwinkel beter kan presteren.

Enthousiast geworden? Wij wel! Vul via dit formulier je gegevens in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.