Met dezelfde bezoekersaantallen, meer verkopen. Dat is het uiteindelijke doel van conversieratio optimalisatie (CRO) . Wij van Conduqt helpen je graag bij het realiseren van meer omzet aan de hand van onze kennis over CRO. Hierbij gaan we op zoek naar obstakels op je website en zorgen we ervoor dat mensen sneller geneigd zijn om te bestellen.

Wat heb je aan conversieratio optimalisatie?

Er zijn verschillende manieren (1, 2) om meer bezoekers naar je website te krijgen. Maar als je geen focus op het conversieratio van je website hebt, kan het betekenen dat je geld aan het uitgeven bent aan bezoekers die vervolgens tegen obstakels aanlopen. Weggegooid geld dus! Daarom is het altijd verstandig een oogje in het zeil te houden op het gebied van de customer journey op je website en te verbeteren waar mogelijk. Dit kan soms snel veel extra omzet opleveren. Hier helpen we je graag bij!

Hoe pakt Conduqt CRO-optimalisatie aan?

De uitvoering van CRO-optimalisatie gebeurt in een aantal stappen:

  1. Doelen en doelgroepen vaststellen en (indien nodig) technisch meetbaar maken.
  2. Analyseren, voorstellen, testen en doorvoeren (herhalen):
    1. Analyseren van kwantitatieve en kwalitatieve gebruikersdata
    2. Website-verbeteringen voorstellen op basis van bevindingen
    3. Resultaten testen en/of analyseren op basis van eerdere resultaten.
    4. Aanpassingen doorvoeren of resultaat gebruiken als input voor nieuwe voorstellen.

Ben je al enthousiast?

Wij wel, en we helpen je graag om bezoekers om te zetten naar klanten. Kom vrijblijvend langs voor een kopje koffie en we laten je zien waar we kansen zien. Of vul het formulier aan de rechterkant in voor een gratis CRO-scan.