Om je doelgroep(en) te bereiken ben je afhankelijk van content creatie. Content is nogal een breed begrip. Vandaar ook dat het te pas en te onpas wordt gebruikt door marketingspecialisten. Maar oké, uiteindelijk zijn zaken als tekst en beeld onmisbaar voor iedere webwinkel. Conduqt denkt graag met je mee welke vormen van content van meerwaarde kunnen zijn voor jou. Tegelijk verzorgen we ook direct de uitvoering, indien gewenst.

Waar is content creatie voor nodig?

Content creatie komt bijna altijd om de hoek kijken wanneer je werkt aan een nieuwe digital e-commerce strategie. Wie bijvoorbeeld beter wil scoren in bekende zoekmachines, is afhankelijk van kwalitatief hoogwaardige teksten. En om een positie van een merk te versterken zijn activiteiten op social media tegenwoordig onmisbaar. Heb je een enorme database met e-mail adressen? Leuk, maar je hebt er alleen wat aan als je e-mails met relevante inhoud verstuurt. In veel gevallen is content creatie een factor die nooit stopt. Niet alleen bied je steeds weer nieuwe content aan, ook is het vaak noodzakelijk om oude content te verversen.

Belangrijk om te weten is dat content vaak een langetermijnproces is. Het draait dus niet altijd om direct converteren. Relevante informatie op een webwinkel of leuke content op social media kan bijvoorbeeld ook gewoon je naamsbekendheid verhogen. De kans is groot dat je dit op termijn alsnog terug gaat zien in je verkoopresultaten.

Hoe maken we content voor jou?

Conduqt beschikt over de kennis en vaardigheden om doelgroepen te bereiken met de relevante content. Natuurlijk stellen we eerst samen met jou vast welke middelen ingezet moeten worden. We helpen je bijvoorbeeld met de inhoud van productpagina’s, SEO teksten, social media kanalen en e-mails. We zijn breed inzetbaar op het gebied van content creatie. Zowel op het gebied van tekst als design met onder meer Photoshop hebben we de juiste mensen in huis. Content van hoge kwaliteit leveren is wat ons betreft van groot belang, zeker in de wereld van e-commerce. Teksten vol spelfouten of amateuristische designs leveren bepaald geen bijdrage aan de professionele indruk die jouw webwinkel moet achterlaten.