CASE

Doorgroeien? Vertel het!

Snelgroeiende bedrijven draaien niet voor niets goed. Ze leveren gewilde oplossingen aan tevreden klanten. En juist die tevreden klanten kunnen een wezenlijke bijdrage leveren aan die verdere groei. Bijvoorbeeld door best practices uit te lichten om daarmee aanstaande klanten te verleiden. Door een onstuimige groei hebben organisaties vaak minder tijd om zich te richten op het vertellen van de verhalen. Conduqt helpt om het succes van je organisatie op papier te zetten en te publiceren aan de hand van aantrekkelijke cases.

“De door Conduqt geschreven cases laten perfect zien wat onze meerwaarde is. Een ideaal middel om nieuwe klanten over de streep te trekken.”

Jaap van Baar, WiQhit

Succesverhalen in beeld

Wanneer je als bedrijf successen boekt wil je dit graag onder de aandacht brengen. De belangrijkste – en ook meest eenvoudige – manier om dit te doen, is door cases te schrijven en op de website te plaatsen. Maar ook het publiceren van cases in verschillende media is mogelijk. Bijvoorbeeld door een advertorial in te kopen. “Wanneer een verhaal journalistieke waarde heeft is zeer aan te raden om deze aanhangig te maken bij relevante media. De kans is groot dat het dan gepubliceerd wordt, zonder dat je advertentiekosten kwijt bent”, zegt Emiel Prick van Conduqt. Door ervaringen van klanten en successen te delen weten aanstaande klanten veel beter wat ze kunnen verwachten. Zeker wanneer je een product of dienst levert die om wat extra uitleg vraagt. Het kan de doorslag geven bij het binnenhalen van een klant!

Personalisatiesoftware van WiQhit

WiQhit is een bedrijf dat personalisatie-software maakt voor scale-ups. Met slimme toevoegingen in webwinkels realiseert het bedrijf tot tientallen procenten omzetverhogingen voor zijn klanten. “Voor buitenstaanders is het werk van WiQhit relatief onbekend en zeer de moeite waard om uitgelegd te worden”, vindt Jaap van Baar van WiQhit.

WiQhit heeft Conduqt ingeschakeld om onder stoom en kokend water acht (!) cases uit te schrijven, waarin wordt beschreven hoe klanten zijn geholpen. Daarin vertellen de WiQhit-klanten over de samenwerking en gevalideerde resultaten. De cases zijn niet alleen geplaatst op de website van WiQhit, maar ook verspreid via social media en free publicity kanalen. Jaap van Baar is tevreden met het werk van Conduqt: “De door Conduqt geschreven cases laten perfect zien wat onze meerwaarde is. Een ideaal middel om nieuwe klanten over de streep te trekken.”

Conduqt Helpt

Wil je ook nieuwe klanten overtuigen door de successen van je bedrijf beter te laten zien? Content specialist Emiel Prick helpt je graag. Met zijn journalistieke ervaring verzorgt hij snel en goed je content. Goed leesbaar, duidelijk en begrijpelijk voor de doelgroep van je bedrijf. Hij helpt je ook met het kiezen van de juiste kanalen voor het publiceren van cases. Meer weten? Neem contact met ons op!