CASE

Conduqt laat meer mensen profiteren van Groepsveiling.nl

Groepsveiling.nl is een zeer succesvol veilingsconcept waarbij 200.000 consumenten profiteren van scherpe deals op het gebied van energie, private lease, e-bikes, mobiele telefonie & cv-ketels. Conduqt ondersteunt Groepsveiling.nl onder meer met e-mailcampagnes.

“Samen verlagen we de kosten. Dit is ook zeker van toepassing op onze samenwerking met Conduqt. Een gouden combinatie van twee ondernemende karakters die geloven in het concept.”

Jack van der Steen, Groepsveiling.nl


Bij de start van dit concept in 2009, werkten we gezamenlijk, maar ieder vanuit onze eigen kennisdisciplines- aan de realisatie van idee naar en perfect werkend platform. Vanuit development en content is er een landelijk B2C-platform gerealiseerd, waarbij honderdduizenden Nederlanders direct en via partnerdeals profiteren van enorme jaarlijkse besparingen. Hierbinnen werkten we onder andere succesvol samen met ANWB, Telegraaf Media Groep, NRC en vele andere partijen. Vandaag de dag zijn we nog steeds nauw betrokken, met name op het gebied van email marketing.

3000

Shortlease contracten in 2 maanden

1 miljoen

Nieuwsbrieven per maand