CASE

Complete ontzorging voor PlatteTVdiscounter

PlatteTVDiscounter.nl is één van de webwinkels in ons eigen beheer. Sinds 2009 verkopen we televisies voor scherpe prijzen. Van inkoop, tot distributie, financiën tot klantenservice en marketing, we verzorgen alles zelf.

“Conduqt biedt ondersteuning bij alle online marketing activiteiten en schakelt snel en zorgvuldig op onze wensen. Zeker in onze markt moeten we bovenop de handel zitten. Conduqt snapt dit volkomen en werkt naar volledige tevredenheid. Naast het snel kunnen schakelen biedt men ook goede hulp bij strategische vraagstukken. Dit wordt adequaat en met een hoog niveau opgepakt.”

Richard Kremer, PlatteTVDiscounter.nl

Het concept PlatteTVDiscounter.nl hebben we zelf opgezet en uitgevoerd. Hierdoor weten we hoe het is om in ‘de kinderschoenen te staan’ en met welke uitdagingen een groeiend bedrijf te maken krijgt. Om het bedrijf tot een succes te maken hebben we verschillende specialisten in huis gehaald. Inkoop en distributie, online marketeers maar ook offline hebben we een winkel geopend zodat klanten de televisies in het echt kunnen zien.

Door de competitieve markt met grote spelers en kleine marges is de televisiemarkt een ware uitdaging. Onder andere door scherpe prijsstrategieën, continue marketing activiteiten en een krachtige website hebben we deze webwinkel tot een succes weten te maken. In 2018 hebben we iedere maand nog steeds meer dan 50.000 unieke website bezoekers.

+64% conversieratio

In 2018, vergeleken met 2017

+30% organisch verkeer

In 2018, vergeleken met 2017